Aankomst en kamer - Reisverslag uit Valencia, Spanje van Emma Bouwmeester - WaarBenJij.nu Aankomst en kamer - Reisverslag uit Valencia, Spanje van Emma Bouwmeester - WaarBenJij.nu

Aankomst en kamer

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Emma

08 Juni 2008 | Spanje, Valencia

Nu zit ik er dan toch echt. Valencia! De vlucht ging erg soepel, en ik landde kwart voor 3 op Valencia International Airport. Ook de taxirit (inderdaad keurig voor 24 euro!) en het inchecken ging vrij vlot. Eerst even naar mn kamer gegaan (daar was ik dus rond half 4) en die is erg leuk! Heel schoon, modern ook nog ruim! Ik heb gelijk wat foto´s gemaakt en die erop gezet. Tis erg moeilijk te zien waarschijnlijk omdat je de hoek niet kan maken, maar misschien geeft t toch n indruk. Morgen moet ik dan 8 uur op de school zijn en das dus een kwestie van 3 trappen af. Ben heel erg benieuwd om daar mensen te leren kennen, want tot nu toe heb ik alleen nog maar Spaans horen praten waar ik zit. Volgens mij is het in eerste instantie namelijk woonruimte voor Spaanse studenten, en daarna pas voor buitenlandse. Dat is ook niet zo raar als je bedenkt dat de Don Quijote school tussen de faculteiten van de Universiteit van Valencia ligt. Maar ik zou het toch wel heel erg leuk vinden in contact te komen met mensen die ook geen Spaans spreken en ook de stad niet kennen. Ik hoop dat ik daar wat leuke contacten kan opdoen. De school en mijn huisvesting liggen voor mijn idee nog wel een flink endje van het centrum af, maar ik weet niet precies hoe ver. Het regent namelijk al sinds ik aangekomen ben, dus ik bewaar het verkennen even tot morgen. Ik heb wel ontdenkt dat er hier in de gemeenschappelijke ruimte 4 computers met internet staan waar de bewoners gebruik van mogen maken. Mailen en op andere manieren internetten (Skype zit er niet op, msn wel) biedt dus goede mogelijkheden! Nou, hier hou ik het weer even bij. Ik wil nog even iedereen die me gebeld/gemaild/gesmst of een kaartje gestuurd heeft heel erg bedanken! Superlief allemaal! Tot snel!
Liefs, Em

• 08 Juni 2008 - 19:50

Saar:

Hai Em! Fijn dat je goed bent aangekomen! Ik heb even gekeken: t/m woensdag nog een buitje, bliksempjeen gem 22-25 graden. Vanaf donderdag wordt t 25-28 graden en stralend weer!! (Had je toch dat AGUpakje mee moeten nemen ;) )
    Dikke kus

• 08 Juni 2008 - 20:16

Els:

Hey Em!

Superleuk dat je er al een berichtje op gezet hebt! Wel vroeg zeg 8 uur, maar dan heb je in ieder geval de hele middag nog om leuke dingen te doen. ;)
    Succes met je eerste les!

X Els

• 09 Juni 2008 - 05:40

Tiesmann:

Hallo Lieverd!

Fijn om te horen (of eigenlijk te lezen haha) dat je veilig bent aangekomen!! Ook echt al om 8 uur school hebben.. lekker even uitslapen op je eerste dagje ;) Maar goed het voordeel dat ik een baan heb is natuurlijk wel dat ik nu helemaal op tijd ben om je succes te wensen!

Nou schat, hier komt tie.. VEEL SUCCES!

En een dikke kuzz

• 09 Juni 2008 - 07:08

Bertine:

Heyz,

Wat super dat de reis zo goed is gegaan. Heel veel succes met je lessen en genietse. Hopen dat dat zonnetje snel lekker gaat schijnen.

xxx Bertine

• 09 Juni 2008 - 09:09

Janneke:

Hey Emmaatje! Gelukkig zijn we gelijk op de hoogte van je avonturen tot nu toe! Ik was natuurlijk razend benieuwd ;-)! REGEN? Onee... dat begint goed haha, nou zoals Sara al schrijft, het wordt vast wel beter en kan je lekker na je (vroege!!) lessen genieten van de zon! Mucho suerte!
    Ciao! En een dikke zoen!

• 10 Juni 2008 - 08:54

Ellen:

Hoi Em!!
    Wat leuk om te lezen dat alles goed is gegaan en ik hoop voor je dat je snel wat nederlandse of iig niet-spaans sprekende studenten zult ontmoeten! Het weer valt nu dan een beetje tegen, maar dat wordt zeker een stuk beter en dan zal je nog wel eens verlangen naar een verfrissend buitje!!!
    Ik was helemaal te laat met bellen naar je zondag... Echt stom, maar 's ochtends vroeg dacht ik eraan en toen pas om tien over twaalf en dat was te laat.. Maar ik hoop dat je mijn sms nog hebt gehad!
    Heel veel plezier en spreek je snel!
    -XXX- Ellen