Eerste berichtje! - Reisverslag uit Sassenheim, Nederland van Emma Bouwmeester - WaarBenJij.nu Eerste berichtje! - Reisverslag uit Sassenheim, Nederland van Emma Bouwmeester - WaarBenJij.nu

Eerste berichtje!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Emma

22 Mei 2008 | Nederland, Sassenheim

Hallo allemaal!!

Eindelijk het eerste berichtje op mijn eigen reissite! Het heeft even wat voeten in de aarde gehad om hem te activeren, maar bij deze!
Het is nu nog maar 2 weekjes voor ik naar Valencia vertrek en dat is echt veel korter dan het lijkt! Ik ben nu nog zo bezig met de dansshows van DWOS dat het nog niet helemaal doordringt. Maar tussen de bedrijven door ben ik toch al wat praktische dingetjes aan het regelen: credit card activeren, paklijst maken, extra lenzen bestellen, Spaans woordenboekje opzoeken en ga zo maar door. Het is natuurlijk een avontuur en ook een uitdaging voor mij, wat ik heel spannend vind! Maar ik besef me ook steeds meer dat ik iedereen en alle leuke dingen hier wel heeeeeeeel erg ga missen!:( Gelukkig komen Suus en Mriekje eind juni al even bij me langs, dus dat wordt sowieso heel gezellig!:) EK-finale kijken dames? Maar dan wel buiten, bij 25 graden met een sangriaatje toch?!;) Het plan is natuurlijk ook veel foto's op deze site te zetten, zodat jullie wat plaatjes hebben bij mijn verhalen! En ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als jullie ook berichtjes gaan posten!:) Nou, ik hou er voor nu weer even mee op. Misschien schrijf ik nog eens wat stukjes voor ik wegga, en anders is het eerstvolgende berichtje vanuit Espana! Moeilijk voor te stellen nu nog!!

Liefs, Em

• 23 Mei 2008 - 09:29

Mriek:

Dat wordt veel Sangria drinken Em! Lijkt me heerlijk. En cocktails :-) Heb er echt veel zin in. Wordt vast supergezellig! Liefs, Mariek.

• 23 Mei 2008 - 09:35

Suus:

Mijn idee!;)

• 27 Mei 2008 - 15:11

Hélène:

Hey Emma,

Superleuk dat je Spaans gaat leren. Dat heb ik begin dit jaar ook gedaan, maar dan in Guatemala, samen met Linda. In elk geval heel veel plezier!

Groetjes, Hélène

• 01 Juni 2008 - 14:24

Mieneke:

Hey Em!

Nog een paar nachtjes! Veel plezier! Ik zal af en toe een berichtje achterlaten ;)

xxx

• 03 Juni 2008 - 15:00

Janneke:

Haai Emmaatje!
    Het gaat nu opschieten! :-) Nog maar 5 nachtjes slapen.. Gelukkig kunnen we vanavond nog ffies bijkletsen! ;-)
    Liefs!